I dag i dig og Dudski præsenterer vi en af vore nye boostere – Natasja Tingstedt, som kommer til at lave en serie af pilates programmer på Booster Universe kanalen Booster Mind – I dagens program stiller vi skarpt på søde og dygtige Natasja – Glæd dig!

OM Natasja:

Cand. Scient. Techn. (Integrerede Fødevarestudier), Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Kostvejleder, Personlig træner, Pilates Instruktør, Vanecoach.

Natasja har stor erfaring med f.eks. træning og kostvejledning indenfor vægttab, sportsernæring m.m. og har stor praktisk erfaring med at motivere mennesker til at ændre deres livsstil via kost, madlavning, træning og coaching.

Velkommen på Booster Mind til endnu en dygtig Booster?

PS – Vi sender nye Pilates øvelser hver lørdag kl. 08.00

Dig & Dudski – Natasja Tingstedt – Præsentation