om-os-top
om-os-top-2
om-os-top-3

Hos Booster Universe kan du møde rigtig mange glade originaler med et fantastisk og positivt mindset.
Alle er vi Boostere – Vi booster dem vi møder i hverdagen, med et smil, en snak eller en indsigt med et glimt i øjet – Vi er sikre på at du vil blive mødt af alle os i Booster universe med positivitet og glæde.

Vi ønsker at forandre verden og har alle et fælles ønske om at forandre måden vi kommunikerer på, både i vores udsendelser, men også i en travl hverdag i et lille mediehus der har 100% fokus på den positive vinkel både når vi arbejder med kunder, gæster og med hinanden.

Booster Universe har ikke en politisk, religiøs eller fast dagsorden om at noget skal være på en bestemt måde, vi ønsker at fortælle tingene som de er, blot fra en positiv synsvinkel og med god tid til at høre historien fra den der fortæller uden at vi har en agenda om at vi skal være sukkersøde eller skjule virkeligheden for at fremstå mere positivt.
Vi er ægte og nedbryder fordomme og myter og møder folk hvor de er så de kan føle sig trygge når de møder en Booster der enten skal lave et interview med dig eller sælge dig vores produkter inden for Radio,TV eller Podcast produktion.

Booster Universe er verdens første rent positive mediehus med 3 klare værdier:

Kærlighed

Vi vil gøre vores bedste for alle vi møder på vores vej. Kærlighed til at gøre verden til et bedre og mere positivt sted.

Integritet

At holde hvad vi lover. At du kan stole på at vi gør vores bedste altid.

Forandring

Positiv forandring i måden vi kommunikerer også når vi er uenige. At forandre mediebilledet så det ikke er baseret på frygt og fake NEWS, men på positiv indsigt og ærlig kommunikation.

Teamet

Kenny Reno, Stifter og daglig leder

Stifter af Booster Universe, han har været erhvervsleder de sidste 25 år og har været udstationeret 3 år i Italien, rejst i mere end 90 lande og været medstifter af CBB Mobil. Kenny fik et wake up call som 40 årig, hvor han fik en blodprop som gav stof til eftertanke og ændrede hans syn på ledelse og andre mennesker. Til hverdag går al tiden med at hjælpe der hvor han kan på Booster. Kenny er interesseret i mødet mellem mennesker og personlig udvikling, og han håber på at forandre verden ved at ændre måden vi opfatter hinanden på med 3 værdier, Kærlighed, Integritet og Forandring!

Interesser: Cirkulær økonomi og forbrug, afskaffelse af fattigdom, sin familie og rejser til Kreta

Dudski, Booster Mixx Redaktør

Har været med i Booster Universe siden starten og elsker at møde nye mennesker og høre deres historie.
Dudski er så hjertevarm og smilende at næsten alle hendes gæster bliver længere end planlagt og fortæller hele deres livshistorie i Boosters køkken – What happens i Boosters køkken – Stays i Boosters køkken.

Interesser: At gøre alle glade, sol og varme og sine venner

Calvin, Booster Mind redaktør

Har været med fra undfangelsen af Booster og elsker hele ideen om fællesskabet, værdierne og bevægelsen mod at gøre verden endnu bedre. Calvin er stærkt optaget af det personlige lederskab og historien bag mennesket, samt alle de ressourcer vi indeholder til at skabe nyt.

Interesser: Den gode historie, farver og former, Italien og at spille petanque.

Jeanie Marie Solberg, Spirituel indholdsleverandør til BoosterMore

Elsker at bidrage til større forståelse for emner i det spirituelle univers og at gøre det på en “Down to earth” måde. Hun er kendt for at tale lige ud af posen og være autentisk og troværdig.

Interesser: Rejser, Bøger, gode vine og venskaber